اصفهان به دنبال احیای گونه‌های متنوع گردشگری است

استاندار اصفهان با تأکید بر لزوم ایجاد برند خاص در حوزه تجاری‌سازی گردشگری، برنامه‌های گسترده‌ای را برای احیای گونه‌های مختلف گردشگری در این شهر تاریخی کلید زد.

تاریخ انتشار: 1 ماه قبل
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
اصفهان به دنبال احیای گونه‌های متنوع گردشگری است

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان،دکتر مهدی جمالی‌نژاد در چهارمین رویداد ملی گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر اصفهان در جذب گردشگران داخلی و بین‌المللی، با تمرکز و توسعه گردشگری ورزشی، نوستالژیک، خوراک و فرهنگی خبر داد.
وی با اشاره به گردشگری ورزش و میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی گفت:با توجه به استقبال نسل جوان از ورزش‌هایی جدید همانند اسکواش و اسکیت، اصفهان را آماده میزبانی رویدادهای ورزشی در سطح ملی و بین‌المللی اعلام کرد.
وی افزود: پیش از این نیز برنامه‌ای با حضور ۳هزار نوجوان کشتی‌گیر در آستانه نوروز برگزار شد که به گفته مسئولان، نمونه‌ای موفق از ظرفیت‌های ورزشی این شهر بود.
استاندار اصفهان با اشاره به حضور موتورسواران لهستانی به گردشگری نوستالژیک اشاره کرد و گفت: با بازخوانی تاریخ میزبانی از لهستانی‌ها در جنگ جهانی دوم با بهره‌گیری از پیشینه تاریخی اصفهان به دنبال جذب گردشگران از طریق روایت‌های ناشنیده هستیم.
وی اضافه کرد: یکی از این طرح‌ها، احیای خاطره میزبانی ۱۲۰ هزار شهروند لهستانی در سال‌های جنگ جهانی دوم است که به مدت ۸۳ سال پیش در اصفهان ساکن بودند و ما می‌توانیم از بازماندگان این رویداد تاریخی( گردشگری نوستالژیک) را به عنوان یک جاذبه منحصربه‌فرد معرفی کنیم.
جمالی‌نژاد با اشاره به اینکه تخت فولاد، به عنوان دومین آرامستان جهان و مدفن پیامبران و شخصیت‌های تاریخی،است،گفت:این جاذبه گردشگری از دیگر ظرفیت‌های مغفول مانده اصفهان است و ما بر لزوم معرفی این مجموعه تاریخی-مذهبی به گردشگران داخلی و خارجی تأکید داریم.
جمالی‌نژاد همچنین خواستار همکاری نهادهای مرتبط برای بهره‌برداری از این جاذبه شد.
وی افزود: اصفهان می‌تواند مقصد گردشگری خوراک باشد و در این زمینه انتقاد از کم‌توجهی به غذاهای محلی اصفهان وارد است.
استاندار اصفهان بیان کرد:در حوزه خوراک نیز این گلایه‌هایی وجود دارد که چرا نسبت به عدم معرفی غذاهای اصیل اصفهانی کوتاهی شده و رستوران‌های شهر غذاهای سنتی اصفهان را ندارند.
وی از صنف صنایع غذایی خواست تا با وجود چالش‌هایی مانند گرانی مواد اولیه، به حفظ و تبلیغ ذائقه اصیل اصفهان پایبند بمانند.
جمالی‌نژاد به فراخوان همکاری به بخش‌های مختلف اشاره کرد و افزود: از تمامی نهادها، اتحادیه‌ها و فعالان حوزه گردشگری در خواست می‌شود تا با همکاری در احیای گونه‌های مختلف گردشگری، اصفهان را به عنوان «نصف جهان» به شکلی شایسته به جهانیان معرفی کنند.
به گفته استاندار اصفهان،این استان نه تنها برای همه ظرفیت دارد، بلکه برای هر گردشگری برنامه‌ای ویژه تدارک دیده است.
وی اضافه کرد:این اقدامات در راستای تبدیل اصفهان به مقصدی جامع برای گردشگران با سلایق مختلف و تقویت جایگاه این شهر در صنعت گردشگری جهانی طراحی شده‌ است.

برچسب
مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- Your opinion will be published in Isfahan Ziba news site after the approval of the editor