به گزارش تیمچه به نقل از خبرگزاری صداو سیما ،رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از جذب سالانه بیش از ۸ میلیون تن مواد خام کشاورزی توسط صنایع تبدیلی و غذایی این استان خبر داد.
مهندس مهرداد مرادمند با اعلام این خبر افزود:
“صنایع تبدیلی و غذایی استان اصفهان با دارا بودن ۴۷۰ واحد فعال دارای پروانه بهرهبرداری، نقش مهمی در ارزشآفرینی محصولات کشاورزی ایفا میکنند.”
آمار کلیدی:
-
تعداد واحدهای فعال: ۴۷۰ واحد
-
اشتغالزایی مستقیم: ۱۲,۰۰۰ نفر
-
پروانههای صادر شده در یک سال اخیر:
-
۴۸ فقره پروانه بهرهبرداری
-
۹۹ فقره جواز تأسیس
-
تأکید بر توسعه صنایع تبدیلی:
مرادمند با اشاره به مزایای توسعه این صنایع تصریح کرد:
“توسعه صنایع تبدیلی و غذایی در شرایط کمآبی استان، راهبردی کلیدی برای جلوگیری از خامفروشی، افزایش صادرات، درآمدزایی و اشتغالزایی است.”
پتانسیلهای کشاورزی استان:
-
وسعت اراضی کشاورزی: ۵۶۸,۰۰۰ هکتار (معادل ۵% مساحت استان و ۳% اراضی کشاورزی کشور)
-
اراضی زراعی قابل کشت: ۴۸۵,۰۰۰ هکتار
-
محصولات عمده: غلات، حبوبات، سبزی و صیفی، محصولات جالیزی و علوفهای